zaterdag 9 april 2011

Dat was het dan …

De titel lijkt een einde te impliceren. Dat klopt ook. Aan alle begin komt een einde om vervolgens weer van voren af aan te beginnen. Dat zal ook in dit geval zo zijn. Als ik het niet ben is een ander het wel die het van me overneemt. Mijn give away die stopt! Want ik heb inmiddels alweer enkele dagen 100 volgers. Ongetwijfeld zal een ander met een nieuwe give away beginnen.

Ik heb even met de trekking gewacht, want vorige week had ik 100 volgers, maar toen ik wilde trekken had ik er ineens weer 99. Maar nu staat de teller al even op 100.

Maar wat zegt een getal eigenlijk? Het zegt natuurlijk iets over je blog. In mijn geval over mijn schrijven en foto’s. Ik lieg natuurlijk als ik zeg dat het me weinig interesseert dat ik 100 volgers heb, maar waar ik het meeste in geïnteresseerd ben zijn de reacties op mijn stukken. Dát vind ik echt belangrijk!

Waarom? Over elk stuk denk ik na. Kijk ik of het leuk is, maar vooral ook of mijn hart bij dit stuk ligt. En als dat zo is wil ik graag dat ik dat heb over kunnen brengen naar de lezer. Vaak lukt dat, maar soms ook niet. Naast dat ik in de reacties kan lezen of mijn stukken worden gewaardeerd, worden er ook ervaringen gedeeld, wat ik ontzettend fijn en leuk vind om te lezen!

Dat ik op mijn stuk ‘Vandaag twee jaar geleden …’ zoveel hartverwarmende reacties zou krijgen had ik niet verwacht. Het was een lang stuk en je moet er toch even de tijd voor nemen. Geweldig dat er dan zoveel mensen zijn die daarvoor de tijd willen nemen en een reactie achter willen laten! Ik vond dat namelijk echt spannend! Dank!!!

Maar dan nu:

Eefie van harte gefeliciteerd! Wil je je adres naar me mailen? Zoals beloofd pas ik mijn give away aan jou aan! Een verrassing dus! Neem trouwens even een kijkje op Eefies blog! Het is beslist de moeite waard!

19 opmerkingen:

 1. Nou kijk dat is nou leuk voor Eefie...en ach ja die volgers soms ben ik er 3 kwijt op en dag.......en dan komen er weer nieuwe bij........ik maak me er niet druk om hoor........ik ben blij als ze me willen volgen....maar soms denk ik wel eens....zoveel mensen die me lezen.......heb ook nog heel veel lezers zeg maar......pffff....word er verlegen van.........liefs fjne dag ! Ria...ik ga werken....xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeey Eefie, Hartelijk Gefeliciteerd!!!
  En Gerreke, je maakt ons allemaal nieuwsgierig wat jij voor Eefie in petto hebt. Spannende give-away met cliffhanger.
  Groetjes en heel fijn weekend,
  Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk voor Eefie ze heeft idd een hele leuke blog.

  Maar je heb nu 100 volgers, geweldig hoor.

  een fijne dag
  gr Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je 100 volgers, hier loopt er ook wel eens iemand weg hihi, maar zelden zijn dat de volgers die trouw reageren!

  Mijn hartelijke felicitaties voor Eefiee...ik ben benieuwd waar je haar mee gaat verrassen!

  Ik wens je een heel fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je 100 volgers Gerreke
  en gefeliciteerd Eefje
  Allemaal een heel fijn weekend
  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. eerlijk gezegd schrok ik wel even toen ik de eerste regels las.. maar daarna kwam de zucht van verlichting.. gelukkig het is je give away die stopt maar jij niet:)) fijn!

  gefeliciteerd met je 100 volgers!!
  en Eefie jij natuurlijk ook van harte gefeliciteerd, spannend hoor wat je krijgt:)

  fijn en zonnig weekend!
  lieve groetjes, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik dacht ook even dat je ging stoppen ,maar dat zou je niet kunnen maken met 100 volgers haha.Tuurlijk is het leuk als zoveel mensen interesse in wat je schrijft .Ook bij mij verdwijnen er wel eens volgers en komen er weer bij.Wat ik me wel eens afvraag is ,hoeveel volgers lezen ook echt mijn blog? Ik kijk ook eigenlijk nooit in statistieken.In elk geval ben ik altijd blij met zoveel reactie's.En Eefje natuurlijk gefeliciteerd.Fijn weekend
  Liefs Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 8. 100 Gefeliciteerd, je blogje verdiend het ook om vaak bezocht te worden, ga zo door!
  Groetjes Cristien.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Gerreke
  Nou meid van harte gefeliciteerd met je honderd volgers, het is hier bij jou altijd even leuk om even rustig bij te lezen! En Eefie jij ook van harte
  gefeliciteerd.
  Een fijne weekend Elly.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Van Harte Gerreke...100 volgens, 100 mensen die geïnteresseerd jou verhalen elke keer weer lezen...is toch mooi....
  En nu neemt Eefie het over..Eef ook gefeliciteerd, Ik kijkt straks even op haar blog...

  Nu wel zo door gaan hè Gerreke...ik vind de verhalen altijd mooi om te lezen, altijd benieuwd wat voor verhaal je ons weer voorschotelt....

  gr. Nieske

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wil je me niet meer zo laten schrikken; ik denk die gaat gewoon stoppen met bloggen pfff ... gelukkig gaat het om je give-away! Eefie gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Gerreke,
  Van harte gefeliciteerd met de 100 volgers.
  Geen wonder ook want je heb een heerlijk blog.
  Een ook heel leuk dat je voor Eefje heb gekozen, ze heeft een heel lief en mooi blog.

  Groetjes,
  Karina

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gefeliciteerd met je 100 volgers en fijn dat je give away ten einde loopt en niet je blog! Ik lees je verhalen altijd met veel plezier (je hebt een prettige manier van schrijven) en ben ook altijd blij met je reacties die je achterlaat op mijn blog. Eefie van harte gefeliciteerd en nu maar afwachten wat het wordt...

  Fijn weekend,
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Daar zijn de 100 volgers. Gefeliciteerd hoor. En Eefje zal wel helemaal blij zijn. Spannend ook wat de giveaway voor haar wordt.
  Geniet van deze mooie zondag.
  Liefs, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoeveel volgers je hebt, het gaat erom dat je het bloggen leuk vind. Ik geniet van je verhalen.
  Eefie gefeliciteerd!
  Groetjes Anja.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Het leuke van een blogspot is dat je veel meer in de kijker staat. De weblog die ik heb heeft een heel andere structuur. Ik heb ervoor gekozen omdat de foto's er zo mooi in naar voren komen... Dus ik doe het met beduidend minder volgers.

  Ik kan me voorstellen dat het wel heel spannend is, als je wat schrijft of foto's plaats en weet dat er zoveel mensen je verhaal lezen en je foto's bekijken.

  Ik gun het je van harte en je verhalen zijn het meer dan waard om gelezen te worden!

  Groetjes, Gonne-Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 17. !00 volgers een goed begin voor de volgende verhalen Ik kijk naar ze uit Ook al heb ik niet altijd even veel tijd om alle blog die ik volg te bekijken Probeer het toch een beetje bij te houden groetjes jacky

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Goh ben ik toch volger 101, net te laat ahhh....;)

  Nee hoor, ik ga je gewoon volgen omdat je boeiend schrijft, ga zo door.

  En Eefie....van harte gefeliciteerd met je gewonnen give-away.

  Hartelijke groetjes, Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ok en dan eindelijk mijn reactie, veel te laat, maar zo druk!!! Ik ben heel benieuwd, net zoals iedereen, dus kom maar op:)
  Gerreke, bedankt, voor je leuke reacties, je leuke verhalen enz.enz.

  Groetjes, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen