vrijdag 30 september 2011

Even bijkomen

Na weken van voorbereiding was het dan eindelijk zover. Samen met vier andere vrouwelijke zzp-ers een prachtig evenement neergezet voor een grote groep zakenvrouwen uit de omgeving.

De presentatie 'Toon je gezicht met social media' werd zeer goed ontvangen. Veel vragen hoe je je bedrijf het beste in de markt zet door het gebruik van social media. Het is dus geen kwestie van ga ik social media gebruiken, nee hoe ga ik social media gebruiken om mijn bedrijf in de markt te zetten. De locatie was fantastisch (evenals het weer), op het strand aan het water!

Wat een heerlijk voldaan gevoel geeft het als het event is afgelopen en iedereen zo enthousiast naar huis gaat. Met de organisatoren lekker nagepraat onder het genot van een cappuccino, uiteraard buiten op de veranda van de locatie.

En nu, the day after? Uitrusten, van het weer genieten en foto's maken. Wel een beetje kort, want op naar het volgende evenement ... morgen bij mij thuis een high tea voor vriendinnen voor mijn verjaardag van zondag.

(Best spannend ... zo'n eerste verjaardag zonder mijn moeder.)15 opmerkingen:

 1. Heerlijk dat de hele onderneming geslaagd was, weer een groep zakenvrouwen aan het denken gezet:))Nu op naar de high tea,ik hoop dat je een geslaagde middag heb, zonder je moeder die je zeker zult missen, ze zal zeker een plekje in jullie gedachten hebben zondag!!


  Lieve groetjes,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke dag achter de rug en mooie dag in het verschiet als ik dat zo lees, al zal je je moeder ook wel missen natuurlijk.
  Fijne verjaardag voor zondag!
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Spannend ?? noem je dat....vreselijk vond ik het...bah niks aan......en nu volgende week haar verjaardag voor het eerst zonder haar......pffff even slikken en weer doorgaan.......kus van mij...xxx....enne gefeliciteerd...!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben helemaal voor social media in bedrijven en zie daar ook voordelen van. Maar het blijft moeilijk om je op de juiste manier te profileren en presenteren. En helemaal om je publiek te bereiken. Als iedereen nu aan de twitter gaat, komt het wel goed ;-)

  Alvast Van Harte met je verjaardag. Jouw moeder zou vast gewild hebben dat je hem groots viert!!
  Heel fijn weekend,
  Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Gerreke,
  Wat fijn dat het evenement zo geslaagd is. Daar kun je met een heel goed gevoel op terugkijken. En dan vanmiddag een high tea met je vriendinnen, geniet ervan...! Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Gerreke, fijne dag morgen en in je hoofd zal je moeder erbij zijn...
  Lieve groetjes,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geslaagde onderneming..... prima gevoel moet dat geven.

  je foto's zijn weer super mooi Gerreke, ik wens je voor zondag een hele fijne en mooie dag toe....PROFICIAT !!

  groetjes, Joop

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gaaf zeg, dat je zulke dingen organiseert! Ja, moeilijk lijkt me dat een verjaadag maar zonder moeder. Veel sterkte in moeilijke momenten, maar ook een fijne tijd met vriendinnen en gazin!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk! Tot vanmiddag!
  Ik kan je trouwens niet vinden op twitter of facebook?

  Liefs,
  Annerieke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn dat je evenement zo geslaagd is
  en ik wens je een hele fijne dag Zondag en sterkte want het zal best moeilijk zijn voor je
  en van harte gefeliciteerd hé
  Hartelijke groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn dat het een succes was. Je had vandaag wel prachtig weer om een high tea te organiseren; kon nog lekker in de tuin. Voor morgen alvast een fijne verjaardag gewenst en sterkte met het gemis wat op zo'n dag toch net even extra is...

  Lieve groet, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hey Gerreke,
  Jullie kunnen dus met een zeer tevreden gevoel terug kijken op dat evenement. Ongelofelijk mooi zomers weer er bij en zo iets aan het strand na een pet zomer, je had dit gehoopt maar zeker niet verwacht. Hoop dat je vandaag een fijne en gezellige dag hebt gehad met je vriendinnen en voor morgen alvast van harte en ingedachte is ze zeker weten bij je.
  Liefs Cristien.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat klinkt als een zeer geslaagd evenement :-)
  Ik hoop dat je een héérlijke high tea met je vriendinnen hebt gehad. Enne voor morgen: alvast van harte gefeliciteerd en een hele gezellige dag met je moeder dichtbij in je hart.
  Dikke knuffel x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Van het ene evenement rol je zo in het andere..Die presentatie over de social media had mijn oudste vast interessant gevonden, ze is 3e jaars student communicatie. En die high tea had ze vast ook geweldig gevonden :) wie niet?? Jullie hadden er een prachtige middag voor gepland!
  Nu op naar je verjaardag morgen, alvast gefeliciteerd en heel veel plezier morgen!
  Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Gerreke en ik hoop dat je ondanks het gemis van je moeder toch nog een fijne dag hebt met je familie.
  Lieve groet Elly.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Zo, jij bent goed bezig zeg !
  Een geslaagd evenement dus.
  Natuurlijk ook nog van harte gefeliciteerd.
  Zo'n eerste verjaardag zonder haar is toch wel moeilijk. Gelukkig had je veel lieve mensen om je heen en zij, zij is altijd in je hart.
  Liefs, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen