vrijdag 30 augustus 2013

Citroenvlinder

Al de hele week probeer ik de Citroenvlinder in beeld te vangen, maar dat is niet eenvoudig. Elke keer als ik een stapje dichterbij zet moet ik werkeloos toezien hoe het prachtige beestje weg fladdert om elders neer te strijken. Lichtelijk frustrerend. Tot ik er eindelijk eentje tegenkom die niet bang is voor mijn camera. Ik heb er aardig wat geschoten en ben toch wel trots op het resultaat!
11 opmerkingen:

 1. Prachtig gelukt zeg. Mooi he die tekening in de vleugels. Fijn weekeind Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Foto 2 en 3 zijn echt heel mooi Gerreke...knap gedaan.

  Groetjes, Joop

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit zijn hele mooie foto's Gerreke! Het kost inderdaad veel geduld, want de meeste vlinders blijven niet voor jou langdurig op hetzelfde plekje zitten. Toevallig ben ik de laatste tijd ook wat meer bezig met macrofotografie, erg leuk maar het kost ook erg veel tijd.

  Fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi hoor gerreke....fijn weekend liefs van mij...x!...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige foto's Gerreke! Meestal is geduld hier het toverwoord.
  Je hebt de vlinder prachtig in beeld gebracht.
  Ik wens je een mooi weekend!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Gerreke
  Mooi gelukt hoor maar het is niet de Citroenvlinder maar het geaderd Witje
  Maar evengoed een prachtige Vlinder en waar ook weer verschillende soorten van zijn
  Fijn weekend
  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goede zondagmorgen Gerreke - kortgeleden vond ik je blog en lees hem met interesse. Vanochtend werd ik nieuwsgierig wat de vertaalprestaties van Google zijn - zo'n gadget is op zich wel handig dacht ik - en ik klikte mijn moedertaal duits aan en daarna engels... nou, zonder de bijbehorende foto's was het niet erg begrijpelijk. Ik denk dat de computer duits vertaald via een tussenstap in engels. Zie dit niet als kritiek alsjeblieft - ik lees je blog heel graag en vind hem goed geschreven in het nederlands (dat ik in over 40 jaren in Roermond me eigen heb gemaakt) Fijne zondag en groetjes van Rosemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow! het is je gelukt en ze zijn PRACHTIG!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo Gerreke, ik ben Danielle en ben van Belgiƫ. Eerder toevallig stuit ik op je blog,die ik geweldig vind. Je foto's zijn fantastisch, een genot om naar te kijken en je schrijft vlot. Fotograferen is ook mijn passie en ik ben pas begonnen met verhalen te schrijven. Het lukt. Ik volg wel een cursus, ook om te weten dat ik het in me heb. Veel succes met je blog. Ik hou hem in 't oog.

  BeantwoordenVerwijderen