zondag 18 november 2012

Konijnemans gaat los ...

Het is ook altijd wat met dat konijn van ons. We doen ons uiterste best om de hele tuin dicht te timmeren zodat konijnebeest niet kan ontsnappen. Nu heeft buurman zijn tuin veranderd en is er dus vrije speling onder de schutting door. Ik heb dat voorzien met gaas, zodat Tijger heerlijk kan loslopen.

En omdat we toch thuis zijn kunnen we scherp in de gaten houden waar Tijgerbeest heen loopt, want hij weet altijd wel een gaatje te vinden waar hij doorheen kan. Maar vandaag niet,want vandaag zijn we scherp.

Die scherpte verloren we na een kwartier. Als je verdiept bent in een computerspel of tijdschrift verdwijnt konijn naar de achtergrond. Totdat ik even later naar buiten kijk en het wel erg stil vind in de tuin. Het zal toch zeker niet?

Maar konijnemans heeft een kuiltje gegraven en is onder het gaas doorgegaan. Ik overzie de tuin van de buren, maar daar is hij niet. De buren daarnaast ook niet. Als ik het hek van de buren daarnaast opendoe zie ik twee konijnen gemoedelijk naast elkaar liggen.

Dat duurt niet lang, want het zijn twee mannetje die hun mannelijkheid in de korte tijd die ze hebben op elkaar willen botvieren. Het maakt dan ook niet uit of je de voor of achterkant te pakken hebt. Gaan met die banaan, want je weet maar nooit, wanneer je weer zo’n uitgelezen kans krijgt.

Als de nekharen van konijnemans het moeten ontgelden wordt het tijd om ze uit elkaar te halen. Zoonlief kan het echt niet meer aanzien en wil Tijger bevrijden. Tijgertje doet zijn naam niet echt eer aan, want hij laat het gelaten over zich heen komen. Terwijl hij zijn tanden prima weet te gebruiken als wij iets doen dat hij niet leuk vindt.

Zodra we hem weer terug in onze tuin hebben weten te krijgen zoekt hij direct de veiligheid van zijn hok om bij te komen van een wel heel bijzonder avontuur …14 opmerkingen:

 1. Het is wel twee prachtkerels,zeg.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent er maar druk mee en als je ze nu ziet, twee onschuldige konijnen hoor:)

  Fijne avond nog,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk verhaal en wat een gedoe.
  groetjes Herman,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jongens toch... zeker nog aan het puberen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Konijnen toch ... geen haantjes? Benieuwd of die zijn hok nog uit komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tja...ik hoop echt dat het twee mannen zijn hihuihihihihi.....liefs van mij...xxx..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gedoe. Wij hadden dat laatst ook, op een zondagmorgen nota bene. Hoe verzint zo'n beest het hè!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. haha,maar het zijn wel prachtige beesten

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik weet het. je gaat een boek schrijven over de avonturen van konijnenmans.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ps; Ik vergeet de lihttp://showmeastorie.blogspot.nl/nk :

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh, wat een prachtige kleuren hebben die konijnen zeg!!

  BeantwoordenVerwijderen