zondag 17 november 2013

Dagje Burgers' Zoo in Arnhem

Voor de ingang sta ik te trappelen van ongeduld om naar binnen te mogen gaan. Maar de hele familie loopt niet zo door als ik had gehoopt. En dat is logisch, want we zijn een dagje uit. Ik wil natuurlijk heel graag naar binnen wetende dat vlak na de ingang aan de rechterkant de toiletten zijn ....

Na het nodige te hebben weggebracht kan de dag beginnen. Wat een heerlijkheid. De hele dag met de familie dieren kijken. De hele dag horen: 'Hé moet je hier kijken.', 'Oh mam, moet je nou kijken!', 'Mam, kom kijken, snel.' Alles is mooi en veel stinkt, maar dat hoort er allemaal bij, want elk dier heeft zo z'n eigen geurtje.

Burgers' Bush is echt je ogen uitkijken. De planten, bloemen en de dieren zijn overal om je heen. Waar moet je als eerste kijken. De kinderen rennen door alle smalle paden en zien warempel op kleine afstand een vogeltje. De Ocean is ook genieten. Wat een vissen, de een nog mooier dan de anderen. We kijken onze ogen uit en zien kleine Nemo ook voorbij komen.

Naast mij staan mensen met professionele fotoapparatuur. Daar kan ik echt niet tegenop. Maar het is zo leuk om te zien hoe zij hun foto's nemen. We stoppen bij in een soort van speelparadijs waar de kids hun hart in kunnen ophalen. We besluiten de dag met de olifanten en lopen met een moe, maar voldaan gevoel naar de uitgang.

Eerst mijn serie bloemen. Later volgen de weerspiegelingen en de dieren.


12 opmerkingen:

 1. Toen de meiden klein waren, hadden we een jaarabonnement op deze dierentuin. Ideaal. De Ocean is bij mij favoriet, daar kan ik uren naar kijken. Het is een prachtige dierentuin dus ik begrijp maar al te goed dat je zo genoten hebt.

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is alweer eventjes geleden,dat ik er geweest ben.
  Maar het is er inderdaad genieten.
  En wat heb je mooie foto's gemaakt,zeg.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Gerreke,
  Wat heerlijk joh, om een dagje met je gezin in zo'n mooie dierentuin rond te wandelen. Toen mijn meiden nog klein waren deden we dat ook wel eens, maar in deze dierentuin zijn we nooit geweest.
  Ik ben heel benieuwd naar je vervolg...
  Ik wens je een heel fijne nieuwe week,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ja mooi altijd he die dierentuinen,(maar wel duur als wij met ons hele gezin er heen gaan),maar ik ben gek op dierentuinen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bijzonder fraaie opnames heb je daar gemaakt.

  Groetjes, Joop

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie dag!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 7. heerlijk zo'n family day!! Je hebt super foto's gemaakt, bij mij is het altijd minder als ik met de heleboel op stap ben...geen geduld voor het juiste plaatje, want als ik rustig sta te fotograferen, vraagt direct een....mammmmm......en dan weet je het wel!
  Fijne week. Gr. Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk lekker genieten...liefs Ria...x !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat heerlijk om even in de bush rond te stappen, lekker warm ook:)
  Je bloemenreportage is mooi zeg, er is ook zoveel te zien!!!

  Lieve groet, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Alweer een paar jaar geleden dat ik er was. Er is inderdaad zoveel te zien. Fijn dat jullie zo'n geweldige dag hadden.
  Schitterende exotische bloemen.
  Liefs, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een kleurige foto's. Die oranje bloem met die zwarte puntjes is mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gerreke wat staan de bloemen er mooi op!!!!

  Gr.Ma

  BeantwoordenVerwijderen