donderdag 30 september 2010

Ons dorp bij ochtend ...

Over meeleven gesproken ... en dan zijn we nog niet eens een gemeente! Maar we zijn wel degelijk broeders en zusters van elkaar! Bedankt!

Ik ga in de volgende columns proberen het proces van herstel te beschrijven en hoe ieder op zijn/haar eigen wijze daarbij geholpen heeft. Het krijgt al vorm maar het is nog niet af.

Gisteren heb ik mij verplicht tot een computerloze dag! Ik heb schromelijk gefaald! Zo'n ding heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht.

Ik heb geen column geschreven achter mijn computer! Maar omdat ik toch zoveel gedachten had, heb ik pen en papier gepakt om ze daarop los te laten.

Zonder column is het toch wat kaal, daarom m'n andere hobby ... foto's! Deze heb ik afgelopen dinsdag genomen, samen met de rietfoto's uit mijn vorige column. Ze zouden overigens net zo goed van vandaag kunnen zijn, als ik op het weer moet afgaan ...De foto's die ik gisteren heb genomen zal ik later deze week op mijn blog zetten, die zijn buitengewoon mooi geworden (zeg ik met enige trots)! Eerst deze foto's, want deze passen beter bij het weer van vandaag.

5 opmerkingen:

 1. Nou ik kan ook niet meer zonder.....we hebben heel vaak geen internet hier ....en dan ben ik behoorlijk chagarijnig echt je bent gewoon verslaafd!! maar gelukkig kijk ik bijna geen tv meer en dat vind ik echt fijn !!!....ik vind jouw blog echt fijn ! en leuk en mooi !!...gezellige dag liefs Ria....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige foto's
  echt herfst.kijk uit naar de andere foto's
  Liefs Ma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi, Mooie foto's.
  Ik ben ook zo'n schrijfgek.
  Als ik niet op de computer kan, pak ik gewoon pen en papier.
  Ik ben heel benieuwd naar je vervolgblog over burnout.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beautiful! The trail picture is my favorite!!
  (And the bridge is amazing!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige herfstfoto's zeg... en dan te bedenken dat we hier in een hittegolf zitten (ja, ik ben die visitor uit de US die je in je life traffic ziet).

  BeantwoordenVerwijderen