zaterdag 4 augustus 2012

Allegaartje

Mijn laatste deel over de Floriade is een allegaartje van bloemen, planten en kunst. Wat ik erg mooi vond is dat ze grote stukken met dezelfde soort bloemen en planten hebben gemaakt, waardoor prachtige dekens van kleuren ontstonden.

Het laatste stuk dat wij hebben bekeken was ook erg indrukwekkend. Prachtige beelden gemaakt van steen waar mos- en grasachtigen op groeiden. Het was een rustig stuk van de Floriade wat wij erg konden waarderen. In dit stuk kon je ook voorbeelden zien van minituinen. Verbazend wat je kunt doen op een klein stukje grond!
13 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige foto's weer! Die klaproos springt eruit zeg, hoewel ik de derde ook heel mooi vind. Samen met de rest... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je noemt het een allegaartje ,nou ik vind het een heel mooi allegaartje!! Prachtige foto's laat je weer zien van jullie bezoek aan de Floriade
  Groetjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie foto's !!!...heerlijke zondag liefs Ria...xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Gerreke,
  Wat heerlijk moet het geweest zijn om daar rond te lopen. In eens besef ik dat het al weer 10 jaar geleden moet zijn geweest, toen de vorige Floriade hier in de Haarlemmermeer werd gehouden. Daar ben ik toen ook een hele dag naar toe geweest en mijn ouders stonden er met een kraam van de fuchsia-vereniging. Toen was het er ook zo mooi, maar vast en zeker weer heel anders...
  Ik wens je een heel fijne zondag,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Stuk voor stuk prachtige beelden! Wat leuk dat je ons allemaal van de Floriade laat meegenieten.
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je prachtige foto's gemaakt van de Floriade,weer heel anders dan de mijne.
  Mijn complimenten,hoor.

  Nog een fijne zondag
  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele mooie serie heb je op de Floriade gemaakt. Ik ga er binnenkort heen en krijg er zin in als ik jouw verslagen zie en lees.
  Gr. Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Gerreke
  wat een vrolijke foto's ze zijn erg mooi en kleurrijk.
  groetjes Herman,

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Inderdaad, een bonte verzameling, maar wel een hele mooie bonte verzameling. Je hebt echt prachtige bloemen gefotografeerd. Onwijs mooi Gerreke :)

  Groetjes,
  GM

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie foto's. Vooral die met dat veld vol chrysantachtige lichtgele bloemen. Leuk om zo nog een beetje indruk te krijgen van de Floriade.
  Groetjes, Annet

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hallo Gerreke, Ik heb even een vraag aan jou. Een tijdje geleden heb je op mijn blog gezet dat jij ook het probleem had dat je volgers verdwenen waren. Ik zie dat jij ze inmiddels weer gevonden hebt. Zou je mij willen vertellen hoe je dat voor elkaar hebt gekregen? Daar zou je me echt super blij mee maken. Sinds dat ik ze kwijt ben doen ik n.l. niet zoveel meer met mijn blog want zo vind ik er ook niet zoveel aan. Alvast bedankt.
  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Bijzonder mooi allegaartje..... uitstekend gedaan gerreke.

  Groetjes, Joop

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ook hier krijg je me weer stil, het is daar super en dat gevoel weet je over te brengen, lieve groetjes Cristien.

  BeantwoordenVerwijderen