zondag 19 augustus 2012

Besluit is genomen!

Het ene na het andere bericht vult het kleine beeldscherm van mijn telefoon. Ik ben verrast door de leuke reacties op mijn facebookstukje. (Overigens ook op mijn stukje over volgers kwijt. Wat kun je een mens toch blij maken met zo'n simpele oplossing.)

Ik ben overstag gegaan. Net op tijd eigenlijk, want twee vriendinlieven zijn verhuisd van het ene verre oord naar het andere. En wat is het fantastisch om dat op afstand te kunnen volgen! Ik geniet van de prachtige beelden, leuke korte anekdotes en de reacties die daarop volgen.

Zelf heb ik nog niet het lef gehad er iets op te zetten dat ik fbwaardig genoeg vond om te plaatsen. Eerlijk gezegd moet ik ook nog uitzoeken hoe ik dat moet doen met een foto erbij. Dat zal vast bijzonder simpel zijn, maar ik gun mezelf niet de tijd hier even rustig naar te kijken. Al mijn tijd gaat zitten in een leuk 'speeltje' dat ik net heb aangeschaft. Maar daarover later meer!!! Over deze aanschaf heb ik overigens niet lang hoeven twijfelen.

6 opmerkingen:

 1. Heel veel succes met Facebook.
  Dat gaat je vast lukken,schijnt echt niet moeilijk te zijn.


  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben niet zo van de facebook..maar wens je veel succes..zal vast wel lukken en om contact met je vriendinnen te onderhouden lijkt het me niet verkeerd...

  Nieske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed zo !! vergat ik nog te zeggen ...ik volg alleen maar op fb....heb er nog nooit wat opgezet hoor......enne tis hemmes zijn fb.....hihihi..liefs Ria...xxx..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En dan 'zit' je ook nog in de groep van christelijke webloggers op Facebook...leuk hoor Gerreke.
  Mooi weblog heb je overigens, ik zal er nog eens rondkijken de komende tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk dat je je vriendinnen nu kunt volgen. Succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ach ja facebook. Maar wat heb je voor nieuw speeltje?? ik ben nieuwsgierig.

  Groetjes'
  Hermine

  BeantwoordenVerwijderen