donderdag 25 november 2010

Winnen, hoe doe je dat? Geen flauw idee …

Kijk, eigenlijk win ik nooit wat. Dat komt ook, omdat ik nooit ergens aan meedoe. Logisch dus. Het is overigens niet helemaal waar. Ik doe eigenlijk overal aan mee waar ik geen inleg voor hoef te betalen en waar ik geen buitensporige privé gegeven bij hoef te vermelden.

Iedereen kent wel die geweldige enquêtes op internet. Daar trap je één keer in en doe je vervolgens nooit meer. Ja, ik ben daar ook een keer ingetrapt en zat bijna aan een mobiel abonnement vast. Ik ben gestopt voor de ‘ja, ik wil’ button!


Maar je hebt ook enquêtes waar je van alles bij kunt winnen als je ze maar invult. Vervolgens wordt je de dagen daarna volledig plat gebeld door allerlei aanbieders. Of je in de enquête nou bij alles nee ik heb geen interesse invult, je zal en moet gebeld worden. En ze gaan net zolang door totdat je een keer hebt opgenomen. Ja, ook dit heb ik een keer geprobeerd. Hoe kom ik anders aan al die ‘wijsheid’. Je doet wat als je wat wilt winnen.


Ik heb ooit een bal gewonnen op een bazar. Toegegeven dat ik daar wel voor de bonnetjes moest betalen, maar het geld ging naar het goede doel. Het was natuurlijk niet helemaal mijn ding, want ik ben niet zo’n voetballer en dus heb ik mijn kindlief er blij mee gemaakt. Maar toch was ik er erg blij mee. Alleen het feit al dat mijn nummer werd genoemd en ik dus iets mocht ophalen, maakte mij zo blij als een kind. Ik keek zelfs zo blij als een kind toen ik zag dat het een bal was. Gewoon simpelweg, omdat ik iets gewonnen had en iets winnen zo leuk is.


Hoe blij ben ik dan als ik iets win dat helemaal bij mij past. Deze week was het dan zover. Ik won een give away! Een prachtige Jeanne d’ Arc Living. Voor de onervarenen onder ons, een prachtig tijdschrift over wonen en woonstijlen.

Tijd om dit stuk te plaatsen, een cappuccino te maken met een scheutje Amaretto, op de bank te ploffen en te genieten van mijn give away.

11 opmerkingen:

 1. ohhh en wat voor een prijs..... ik had deze graag willen winnen...
  gefeliciteerd
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd, heerlijk genieten.
  Het is echt een prachtblad, waar je lang plezier van hebt.

  Groeten Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh YAY for you!
  Love winning things that suit me:))
  Happy day to you...enjoy:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk voor je gefeliciteerd. Zo'n blad is echt een bewaarblad. Ik heb vorig jaar het kerstnummer gekocht en kijk daar nu weer vrolijk in.
  Kreeg je die ster er ook bij?
  Dag hoor
  Hermine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geniet er maar lekker van hoor meis.......hij is je gegund......liefs Ria......

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk om zo een geweldig blad te winnen, geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk zeg! Hé...ik zie jou al lopen met je gewonnen bal! Winnen is gewoon leuk. Ik heb ooit een pocketboekje gewonnen. Vergeet ik nooit meer.
  Maar dit blad is echt speciaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd met je prijs! Dat klinkt als echt genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd! De foto maakt me nieuwsgierig naar de inhoud :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Geniet maar lekker van je prijs. Het zijn van die onverwachte geluksmomentjes.
  Ik wens je een fijn weekend.
  Liefs, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk zeg, gefeliciteerd. Geniet ervan.

  groetjes Jose

  BeantwoordenVerwijderen