woensdag 23 februari 2011

Mijn huiselijke gezelligheid

Om mijn zwartgeblakerde taart gauw te vergeten ga ik over op huiselijke gezelligheid. Zeker in zo'n vakantie als deze vind ik het heerlijk om thuis te zijn en het gezellig te maken. Want ondanks dat er al veel de grond uit komt en takken beginnen uit te lopen, ziet mijn tuin er nog akelig ongezellig uit.

Er moet nog een hoop dood materiaal uit mijn tuin worden weggehaald, maar ik durf het met deze kou nog niet echt aan. Dan gewoon binnen met bloemen bezig zijn in afwachting van de tijd dat het buiten ook weer kan.

18 opmerkingen:

 1. Het is zeker deze hele week echt te koud om iets in de tuin te doen. We wachten rustig af. Maar binnen is het lekker warm. Gezellig met die blauwe druifjes en leuke labeltjes.
  Fijne vakantieweek verder.
  Liefs, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh gezellig die druifjes, mooi op de foto gezet,

  gr Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Chips...ben ik nu te laat voor de koffie dan...
  Had er toch zo zin in....;0)
  En die spritzen.....zelgebakken misschien ;(
  Fijne dag
  en heerlijke druifjes hier zeg.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gelukkig heb je mijn reaktie op de taart op de goede manier geinterperteerd precies zoals het bedoelt was:) Heb gisteren tulpen en narcissen gekocht om binnen wat op te vrolijke Jouw druifjes zien er vrolijk uit groetjes Jacky

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De tuin wordt hier elke dag leger (tuinklus) en het sneeuwt nu; hoe ongezellig kan het buiten zijn, dus ja ook hier doen we vooral binnen 'gezellig'!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Gerreke, wat een gezelligheid!
  Je hebt groot gelijk, mooie composities hebt je gemaakt en mooi ook zoals je met de scherpte hebt gespeeld. Klein tipje, probeer ook op je achtergrond te letten. Kijk maar eens naar foto 3, je ziet daat het stopcontact maar ook ik denk een lamp. Groetjes Cristien.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tja ,de tuin nog even laten voor wat het is ,dat doe ik ook .Ik begin vaak pas half Maart .In elk geval heb je het in huis gezellig.
  Liefs Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De tuin doe laat ik ook nog even zo, maar binnen is er altijd wel iets leuks van te maken.

  Groeten Herma

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat ziet dat er gezellig uit. Staat mooi op de foto!!
  Groetjes Anja.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hier ook nog niets aan de tuin gedaan, durf ook nog niet goed met die vorst, vorig jaar is er ook al zoveel kapot gevroren.. en ik vind er ook niets aan als het zo koud is brr..
  dan maar liever binnen de boel gezellig maken, net als bij jou!!

  lieve groet, Tjitske

  BeantwoordenVerwijderen
 11. In delen van het Nederland is het zelfs wit van de sneeuw, dus je kunt het inderdaad beter binnen houden en gezellig maken! En dat is gelukt zo te zien :)

  Een fijne avond! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dit maakt de teleurstelling van een mislukte taart weer helemaal goed toch? Heerlijk die sfeer, het verlangen naar de lente begint vorm en kleur te krijgen. Qua sfeer vind ik de eerste foto helemaal top!!!

  Groetjes, Gonne-Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Gerreke, voor mij is Nederlands ook nog steeds het makelijkste! Alleen het spellen gaat niet meer zo soepel als "vroeger". Bedankt voor het volgen en ja NATUURLIJK mag je in het Nederlands reageren!

  ontzettend bedankt en hopelijk tot snel en schrijfs!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh these are absolutely beautiful captures! My favorite color!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Thank you. :-)
  Beautiful deco-pictures, I ♥ the fishs.
  Have a nice day!
  Ulrike

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Zo'n prachtige bolletje blauwe druifjes ziet er absoluut beter uit dan je zelfgebakken taart. Maar dat kun je gewoon nog eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen