woensdag 16 februari 2011

Op zoek naar Donald Duck

Waar zouden we zijn zonder de digitale markt? Kopen of verkopen, de digitale markt is beslist de snelste uitkomst. Tig jaren geleden moesten we wachten op de rommelmarkt en dan maar hopen dat waar je naar zocht ook werkelijk op de rommelmarkt voor een leuke prijs te krijgen was.

Maar nu is het zo dat je zelfs de spullen die je had weg willen gooien ook werkelijk kunt verkopen op de digimarkt (om het zo maar uit te drukken). Wij hebben dat een keer meegemaakt met een half vergane racefiets. Manlief wilde hem weggooien en ik wilde hem verkopen op de digimarkt. Hij is verkocht hoor, voor een leuke prijs ook nog. Dat geeft toch een kick!

Maar het nadeel van zo’n digimarkt is dat ik niet meer wacht met kopen tot een verjaardag of andere gelegenheid. Nee, hebben is hebben. Zeker als het te krijgen is voor een leuke prijs. En een smoes om het te geven of voor mezelf te kopen is snel verzonnen.

Nu zijn we op zoek naar leesvoer, en wel de Donald Duck! En een hoop ook, want ze worden hier verslonden. We zijn nog geen lid en dus biedt de digitale markt de uitkomst. Nou werkelijk, het verkopen van de Donald Duck op internet is een markt op zich. Er zijn zelfs Donald Ducken te krijgen uit jaargang 1952! Dat is voor ons toch wat te lang geleden. Wij kijken naar wat jongere uitgaven. Er is genoeg keus en dus bieden maar ...

Het blijft altijd spannend of we voor een leuke prijs onze slag kunnen slaan!

15 opmerkingen:

 1. Elk voordeel heeft zijn nadeel, maar ik moet zeggen dat ik het ideaal vind. Zo maak je andere mensen blij met jouw spulletjes en word ik weer helemaal happy van wat andere mensen aanbieden!

  Succes...hier liggen geen oude Donald Ducks meer maar ik zal het voor de zekerheid nog even navragen bij de meiden als ze vanmiddag uit school komen!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. :-D heerlijk dd, hier gaat de gelezen stapel(s) vaak met bezoek mee terug( weg) en idd ook op rommelmarkten van school vliegen die stapels snel weg .Bij mijn ouders liggen op zolder de jaargangen in stapels van vroeger toen ik zelf nog thuis woonde en die worden nog wekelijks door mijn kinderen gelezen :-) t blijft leuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zie ook wel de voordelen van van de digimarkt.
  Het is gemakkelijk, snel en vooral overzichtelijk.
  Je kan vaak vrij eenvoudig zien wat er in de wereld te koop is en wat dat zou moeten kosten.
  En als je dat dan ook nog eens voor een koopje op de kop kan tikken..... dan geniet je toch dubbel op? :-)

  Succes met de zoektocht naar Donald.
  Groetjes, Karina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, dat kan natuurlijk ook. Wij zijn net lid geworden, eerste 3 maanden gratis actie hebben ze nu. Ik vind het wel gezellig als er iedere week een nieuwe op ze ligt te wachten. Ook pa en ma verslinden 'm.
  Je hebt gelijk, ik verkoop ook spullen die ik anders allang in de kliko had gegooid.
  Lieve groet Renny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wij noemen het hier "plaatjes kijken" site. Het heeft hier in huis duidelijk voor en na delen. Ik koop te veel oude meuk..zoals mijn mannen dat zeggen ( emaille van vroeger) en de mannen kopen goedkoop gereedschap en alles wat ze wel kunnen gebruiken...en dat is voor hun voordelig maar omdat ik het spaar is het voor hun weer onvoordelig..je snapt het al. Het heeft zijn + en - punten...maar het blijft makkelijk, nu hoef ik niet meer al die vlooien markten af die altijd zo muf stonken..zal kijken of er hier nog duck in de familie zijn..

  Groetjes Von

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben benieuwd naar je leuke slag...
  Hier worden ze ook verslonden.......
  Heerlijk even genieten. Zelfs ik lees er zo nu en dan nog wel eens eentje
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lang leve de digitale wereld, en duckkies lezen blijft mooi! Heel veel mee nemen op vakantie want ik lees je hebt echt heel veel zin gekregen na het bezoekje op mijn blog. Nog even wachten voor je het weet kunnen we weer. Groetjes en succes met bieden, Cristien.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. tja waar zouden we zijn zonder het digiwereltje..
  oja ik weet het alweer, elke avond een spelletje mens erger je niet spelen..
  eigenlijk is er niks veranderd, speel met mezelf nog vaak erger je niet op tal van sites, me tegenspelers zijn de reacties enz..
  de voordelen. zucht teveel om op te noemen..
  voor de een een boekje gevonden waarvoor anders stad en land moet worden afgelopen
  voor de ander een spelletje spelen op een of andere spelpunt site
  waardoor wij mannen weer rustig kunnen zappen met de tv zonder dat er wordt geklaagt, ze hebben het dan toch niet door..
  ja lang leve het digiwereldtje

  groet rini

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja Gerreke er is veel veranderd sinds het digitale tijdperk je staat er soms echt versteld van (ik ben al wat ouder )dus ik koop niet graag via digi
  maar zoek me helemaal suf voor Lenzen en lees revieuws etc etc. en weet het dan nog niet maar ik zou het niet graag willen missen en beleef er heel veel plezier aan
  jij ook succes hé met je zoektocht
  groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Durf het haast niet te zeggen.........
  heb laatst een mega stapel (oud, ouder, heel oud) ducks bij het oud papier meegegeven. Hoe dom kun je zijn. Het kwam nog niet eens bij me op om ze naar de kringloop te brengen. Sorry, sorry DD fans.
  Maar net wat je zegt; de verkopen via internet gaan goed. En er is van alles te koop.
  Liefs, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Vind het toch altijd wel spannend koop en verkoop maar het geeft ook een kick zeker verkoop groetjes Jacky

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hier hebben opa en oma heel veel duckies. Bij mij kijken ze ook graag naar kindertv.be via Internet. Heel erg oude fimpjes: Donald Duck, knabbel en Babbel enzo.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mocht u nog steeds op zoek zijn naar meerdere Donald Duck jaargangen: http://link.marktplaats.nl/446792369

  Mvg,

  Tom van der Hor

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hallo, ik heb vanaf jaargang 1991 t/m 2009 in de aanbieding. Helemaal compleet, behalve 2009. Daar missen donald ducks vanaf 11 t.m 19. Mocht u interesse hebben kunt u mij mailen.
  jeroenhonda@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hallo,
  Wij hebben ook een hele voorraad donald duck's. Heeft u daar nog belangstelling voor?
  Groet,
  Harry

  BeantwoordenVerwijderen