zaterdag 20 april 2013

Mijn favoriete zaterdagavond!

De restjes gemorste grond veeg ik bij elkaar en gooi het in de groencontainer. De bloemenbak bij de voordeur ziet er weer puik uit. Achter het huis doen de kinderen hun best het sto op te vegen dat in kringen op het terras waait. Ik help ze een handje want het is best een lastig karwei.

Als de was is opgehangen, de kamer gezogen en ook de keuken aan kant is ploft manlief onder een lamp op een stoel en gaat een boek lezen. Ik pak twee kussens en druk die tegen de leuning van de bank. Ik ga er lekker tegenaan zitten en leg mijn benen op de bank en bedek ze met een warme deken. Laat de avond beginnen!

Ik vraag of zoonlief mijn haar wil kammen. Dat wil hij maar al te graag, want dan, weet hij, hoeft hij niet direct naar bed. Even later leun ik met mijn hoofd in de kussens terwijl mijn haar een flinke massage krijgt! Even later stopt zoonlief en gaat naar boven. Hij komt terug met zijn radio en zet Opwekking voor Kids aan. Terwijl de muziek door de kamer schalt begint zoonlief weer te kammen. De oudste vraagt wat ik wil drinken en eten.  Even later staat er een beker jus d'orange voor me klaar met een zakje fun mix. Wat een genot, wat een rijkdom!

Weer later liggen de kids en ik in een deuk om leuke Youtubefilmpjes, terwijl we ons tegoed doen aan de fun mix. Het wordt almaar later, maar ik wil dit moment vangen en vooral niet verstoren.  Nog even, heel even dan! Maar als het kwart voor tien is maak ik een einde aan deze heerlijke avond! Tot de volgende keer maar weer!

8 opmerkingen:

 1. Wat kan zo'n avond dan bijzonder zijn,hè.

  Nog een fijne zondag
  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk....echt genieten heet dat...liefs fijne zondag...xxx...!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi om zo samen met je kinderen zaterdagavond te houden. Heerlijk!
  Geniet ook een mooie zondag!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het klinkt heerlijk en is ook heerlijk..fijn en gezellig
  om de zaterdagavond zo samen door te brengen.

  Lieve groet,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gezellig zo met het gezin. Kan ik ook zo van genieten, met name nu ze ouder worden en steeds vaker hun eigen kamer opzoeken. Fijne week. Groetjes,Annet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk! Goed idee om jezelf te laten verwennen door zoon!
  Rob kietelde gisteren mijn rug, met zijn tenen :-), nu complete blauwe plek. Dat joch is zo sterk...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een rijkdom zo he.
  Het is net of ik door een beslagen raam naar binnen koekeloer, zo leuk vertel je het, ik zie het helemaal voor me.

  Groet,
  Brenda

  BeantwoordenVerwijderen